TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar. TOOLS bearbetar kunder inom industri, offentlig förvaltning och bygg/hantverk/service genom Butiker, Utesäljare, Tekniska Specialister, Innesäljare och digitala kanaler. TOOLS i Sverige omsätter idag ca 2 miljarder kronor och tillsammans med våra kollegor i Norge och Finland har vi idag filialer på över 150 orter runt om i Norden.

TOOLS ingår i Momentum Group-koncernen - en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Koncernen omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år och har omkring 1 600 anställda. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap sedan juni 2017.

Som en del av TOOLS ges du möjlighet att kontinuerligt utvecklas och våra medarbetares trivsel är betydande för oss. Vi är ett gott gäng med ett fint arbetsklimat och erbjuder dig ett fritt arbete med högt ansvarstagande inom ett område med höga ambitioner. Vår potential är stor och tillsammans ser vi positivt på vår framtida utveckling.

TOOLS Sverige AB är ett företag på frammarsch - vill du vara en del av det?

Arbetsbeskrivning

Vill du ha ett varierande arbete med fokus på försäljning och kundkontakter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

En arbetsdag som innesäljare på TOOLS är sig aldrig den andra dagen lik. Här växlar du mellan att svara på förfrågningar från kund, guida kund inom vårt stora produktutbud, hitta effektiva lösningar för våra kunder och serva dem med uppgifter om pris och leveranstider. Mycket kommunikation sker via telefon och mail. Du ingår i ett säljteam tillsammans med övriga innesäljare, kundansvariga utesäljare och butiksäljare i försäljningsområdet. Placeringsort är i Stenungssund

Vem trivs här?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, och tidigare har arbetat i en säljande roll. Har du erfarenhet av produkter inom industri- och/eller byggsektorn är detta meriterande. Rollen kräver att du har god datorvana och systemförståelse, samt körkort.

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra hos oss på TOOLS. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamheter gör att du kan bygga egna relationer, vilket är en grundbult för att lyckas hos oss. Du bör trivas med att arbeta självständigt, samtidigt som du kan samarbeta i teamet bestående av dina närmsta kollegor, och verka för att den enhet du tillhör fungerar på bästa sätt. Att hantera olika datorsystem, helst samtidigt, ser du aldrig som ett hinder, utan du har lätt för att se hur tekniken förenklar din vardag.

Ansökan
senast 2018-09-30. Vi kommer behandla ansökningar löpande så missa inte chansen!
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tools.se
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)