Konsultchef inom brandteknik till Eld & Vatten Sverige AB, Stenungsund / Göteborg

Konsultchef inom brandteknik till Eld & Vatten Sverige AB, Stenungsund / Göteborg

Konsultchef inom brandteknik

Stenungsund eller Göteborg


Nu söker vi en driven konsultchef inom brandteknik som vill vara med årets företagare i Stenungsund och växa!

Som konsultchef kommer du att vara med och driva vår satsning framåt, vi vill bygga en stark konsultverksamhet. Du ansvarar för personal, rekrytering och kunder på samtliga våra geografiska placeringar. Vi har idag kontor i Stenungsund (HK), Göteborg och Stockholm, där vi också har konsulter och säljare på plats. Du kommer att arbeta i nära samarbete med delägare och säljavdelningen inom brandskyddsprodukter för att utveckla och bygga verksamheten. På konsultsidan är kunderna i huvudsak mindre och medelstora byggföretag i behov av snabba insatser inom brandfrågor. Det kommer i huvudsak att handla om brandskyddsdokumentation.

"Jag och mina bröder startade Eld & Vatten för att vi ville ha ett eget företag för att kunna skapa något för oss, och utveckla våra idéer. Vi har spännande och intressanta produkter och projekt. Hos oss arbetar man självständigt med frihet under ansvar. Vi har en bra stämning och man får vara delaktig i att skapa sitt arbete, så länge det handlar om att skapa affärer."

Läs mer om vad Björn Wahlström har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/eldochvatten

Dina arbetsuppgifter
  • Leda och utveckla konsultverksamheten
  • Utöver chefsrollen kommer du även arbeta som uppdragsledare och konsult i brandtekniska uppdrag
  • Arbeta med företagets ledning och rapportera till VD
Din profil
  • Goda ledaregenskaper
  • Lätt för att arbeta i grupp och har ett brinnande intresse för teamet och affären
  • Brandteknisk utbildning, gärna brandingenjör
  • Etablerad som konsult med flera års arbetslivserfarenhet
  • Gillar att arbeta i ett företag som erbjuder möjligheter att påverka och skapa delaktighet för samtliga medarbetare
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Malou Magnusson 0707 588745 eller Mattias Lyckberg 0733 336080. Var med och påverka, bygg och skapa framgång tillsammans med oss!

Välkommen med din ansökan!
Eld & Vatten är ett familjeföretag som startades 2003, och ägs av bröderna Erik, Johan och Björn Wahlström. Eld & Vatten samlar marknaden av byggtekniska produkter, tjänster, forskning och kompetenser som bidrar till att brandtrygga byggnader, gamla som nya. Bolaget har haft en stadigt tillväxt sedan start med god lönsamhet och expansionstakt. Ambitionen är att växa till att bli den ledande aktören på den svenska marknaden, tillsammans med marknadens främsta tillverkare, tryggad distribution och en väl underbyggd support. Vi är importör och distributör av flera ledande produkter och lösningar inom passivt brandskydd och erbjuder konsulttjänster med egen personal inom brandskyddsdokumentation, brandskyddsbeskrivning, brandskyddsinventering och utbildning.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.