1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 300 medarbetare och en omsättning på 8,5 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Stenungsund

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Butikschef till vår anläggning i Stenungssund!
I arbetet som butikschef har du det övergripande ansvaret för allt som rör butiken och arbetar främst med försäljning mot kund, exponering i butik men även med utveckling av butiksorganisationen och ordning & reda. Du ansvarar även för löpande inventering av butikens lagerlagda produkter. Vi söker dig som vill vara med och ge våra proffskunder den bästa möjliga servicen och kvalificerad rådgivning gällande hela vårt bygg- och järnhandelssortiment i butiken.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har en bakgrund som säljare i butik och har en stor vana av arbete med butiksexponering. Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av ekonomi- och budgetansvar samt spetskunskap inom bygg- och järnhandel. Som person är du är en serviceinriktad lagspelare som har en förmåga att leda utan att vara ledare, har stor egen drivkraft och har hög prioriteringsförmåga.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering är i Stenungssund.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Fredrik Anderberg på telefonnummer 0303-44 69 75. Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 18 april eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-04-18
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome är mer än bara virke och skruv. Vi förenklar vardagen för våra yrkeskunder och i våra bygg- och industrivaruanläggningar i västra och södra Sverige jobbar vi nära våra kunder. Hos oss ingår du i ett team som brinner för att utmana tillsammans hittar vi de bästa lösningarna för yrkesproffs. Läs mer på derome.se