Projektledare inom bygg- och produktionsprojekt till Coor i Stenungsund

Projektledare inom bygg- och produktionsprojekt till Coor i Stenungsund

Är du en affärsmässig och säkerhetsmedveten projektledare som vill arbeta i en spännande miljö på FM-branschens mest framgångsrika och innovativa företag? Då är det här rätt tjänst för dig!

Till Coors site i Stenungsund söker vi nu en serviceinriktad, säkerhetsmedveten och engagerad projektledare som vill driva både större och mindre bygg- och fastighetsprojekt. Inom teamet har vi en härlig och prestigelös kultur där vi ställer upp för och hjälper varandra. Vill du bli en av oss?

Om rollen
Som projektledare kommer du att ansvara för att planera, samordna och genomföra större och mindre projekt som är kopplade till fastigheter och produktionsanläggningar inom siten. Du har ett nära samarbete med kundens beställare och ansvarar för att leda och hantera uppdragen på ett professionellt och säkerhetsmedvetet sätt. I rollen ingår även att bevaka förändringar gällande krav från myndigheter och beställare samt att vara tekniskt sakkunnig inom området.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Operativt leda större och mindre projekt
  • Helhetsansvarig från start till överlämnande (från förfrågan, offert, genomförande till avrapportering och dokumentation)
  • Koordinera leverantörer, konsulter, underentreprenörer
  • Ha en löpande och kontinuerlig dialog med beställare
  • Förhandla med underentreprenörer
  • Ansvar för avtal och anbud
  • Ekonomiskt ansvar och uppföljning av projekten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Du kommer att vara placerad i Stenungsund och tillhör gruppen för fastighetsdrift där du rapporterar till gruppchef.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av rollen som projektledare inom bygg och fastighet där du också ansvarat för mer komplexa bygg- och fastighetsprojekt vilket gör att du har goda kunskaper inom det byggnadstekniska området. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av att leda installationer och omstruktureringsprojekt i en industriell miljö samt om du har behörighet inom BAS P/U och en projektledarutbildning. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift och är en van systemanvändare med goda kunskaper inom Officepaketet, framför allt i Excel. Då du behöver använda bil inom området är B-körkort ett krav.

Personlighet
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en engagerad, säkerhetsmedveten, lyhörd och kommunikativ person. Du har en hög servicekänsla, en positiv inställning samt en mycket god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer såväl internt som externt. Vidare är du en strukturerad och organiserad person som är bra på att prioritera. Du är affärsmässig och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras. Du tar ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Som projektledare hos oss kommer du att få en varierande vardag i ett av Coors mest spännande och utvecklande kontrakt där du ges en stor möjlighet att vara med och påverka leveransen. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och hjälper varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns det goda möjligheter att utvecklas inom olika delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta gruppchef Claes Léonarde på claes.leonarde@coor.com. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämna till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).