Beredare/planerare till Coor i Stenungsund

Beredare/planerare till Coor i Stenungsund

Coor söker en kunnig beredare/planerare inom fastighetsområdet med erfarenhet från industribranschen till vår site i Stenungsund. Du kommer att vara en viktig person som balanserar säkerhet, service och noggrannhet. Känner du igen dig och är redo för nya utmaningar?

Ditt nya arbete
Som beredare/planerare kommer du att i huvudsak planera, fördela och följa upp arbetet i fastighetsleveransen på ett säkert, kundfokuserat, ekonomiskt och kvalitetsmässigt sätt. Du kommer även att få projektleda och samordna mindre byggprojekt relaterade till fastigheter och produktionsanläggningar i nära samarbete med kunds beställare, samt ansvara för professionell handläggning och ledning av uppdragen. I rollen ingår även att koordinera leverantörer, konsulter och underentreprenörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:
 • Ansvarig för att utveckla rutiner och processer för hantering av kundbeställningar och uppdrag
 • Planera och ansvara för förebyggande underhåll samt felavhjälpande uppdrag
 • Ansvara för och att ha kontakt med beställare, slutkund, personal inom Coor samt entreprenörer, konsulter och leverantörer
 • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kunder och leverantörer
 • Arbeta aktivt med ständiga förbättringar och ansvara för framåtskridande av projekt
 • Administration i fastighetssystem & ekonomisystem
 • Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt enligt uppsatta rutiner
 • Samverka med andra funktioner inom leveransen för att identifiera och utnyttja synergier
 • Uppföljning av ekonomi inom ansvarsområdet
 • Ansvara för att uppdatera aktuella rutiner
 • Operativt leda mindre uppdrag
 • Koordinera leverantörer, konsulter, underentreprenörer
Tjänsten är heltid och placerad i Stenungsund. Du kommer att tillhöra gruppen för fastighetsdrift och rapportera till gruppchef.

Din bakgrund
Vi ser att du har en gedigen bakgrund inom bygg och fastighetsområdet. Det är en merit om du lett fastighets- och byggprojekt med goda kunskaper inom det byggnadstekniska området. Vidare ser vi också att du har erfarenhet av att leda projekt i en industriell miljö. Har du utöver det byggt på med behörighet inom BAS P & U så är det meriterande. Engelska både talar och skriver du obehindrat samt har B-körkort. Det är ett önskemål att du även har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och vet hur du ska hushålla med budgeten på ett klokt sätt.

Vår kandidat
Som person är du säkerhetsmedveten, serviceinriktad, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och att du har en positiv inställning. Är du dessutom affärsmässigt orienterad och har ett bra kontaktnät i underleverantörsledet kommer du att bli framgångsrik hos oss. Vidare är du en ansvarstagande person som driver och utvecklar det egna arbetet och funktionen och förstår vikten att prioritera och förstå kundens behov. För att trivas hos oss beskrivs du som engagerad och initiativtagande med god förmåga att utveckla och upprätthålla långsiktiga relationer samt att ge service. Självklarheter för rollen är noggrannhet och struktur liksom smidighet och en social skicklighet.

Vi erbjuder
Hos oss erbjuds du en roll med operativt och strategiskt ansvar. Som arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service som skapar värde, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Du kommer vara en del av ett av Coors mest spännande och utvecklande kontrakt, hos en kund som är inne i en utvecklande fas. Du får också vara med i ett bolag som har höga ambitioner. I vår serviceleverans har du möjlighet att vara med och påverka och sätta ditt avtryck. Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på.
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information och kontaktuppgifter
För mer information eller frågor, kontakta gruppchef Claes Léonarde på 0303-861 63.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se/
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.