Butikssäljare Bröd Coop Stenungsund

Butikssäljare Bröd Coop Stenungsund

Vi söker dig som vill ingå i vårt team och vara med och utveckla vår brödavdelning.

Som person är du initiativtagande, kreativ och har en positiv energi som smittar av sig.

Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete och drivs av att arbeta i en ständig utveckling samt ser och agerar utifrån hela butiken.

Vi på Coop Stenungsund skall vara det självklara valet för alla kunder som vill köpa gott bröd. Du kommer arbeta med bake-off, beställningar och leverantörskontakter. Vidare kommer du stötta upp färskvaruavdelnings övriga områden såsom kött, mejeri, chark och frukt & grönt.

Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och känner dig trygg i stressiga situationer. Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och självklart är du driven och positiv som person.

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete i butik. Har du dessutom arbetat med bake-off är detta extra meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 tim/veckan med tillträde i april eller enligt ök. Rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Petra Martinsson tfn: 010-741 52 51.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 mars 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Petra Martinsson
Telefon 010-741 52 51
Område Stenungsund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 24 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.