Butikschef - Coop Stenungsund

Butikschef - Coop Stenungsund

Drivs du av affärsmannaskap och tycker om att leda och utveckla andra? Då kan du vara rätt butikschef för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik livsmedelsbutik. Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren och kulturbäraren som visar vägen framåt. Butiken står inför en spännande tid med stor ombyggnation där vi ser att du i din nya roll har alla möjligheter att skapa en butik i världsklass.

Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes så vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, i ständig utveckling och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Vi ser att du har adekvat utbildning, och/eller tidigare erfarenheter från liknande uppdrag som butikschef från detaljhandeln så du vet vad som krävs för att skapa en effektiv och lönsam verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40h/v) med start som provanställning i 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande så tillsättning kan komma att ske innan sista datum.

Vill du veta mer angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Jesper Friman, tfn; 0722-38 82 18

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via Coop.se
  • Tidigare erfarenheter från uppdrag som butikschef el likn befattning inom dagligvarubranschen/detaljhandel är starkt meriterande.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.