Elektronikreparatör sökes till CME i Stenungsund

Elektronikreparatör sökes till CME i Stenungsund

Vi söker en duktig elektronikreparatör till vår kund CME, CME Manufacturing and Logistics AB, i Ödsmål. Uppdraget börjar som en inhyrning för att sedan gå över till anställning hos kunden. I denna rekrytering samarbetar CME med Lernia. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare.

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av reparation samt felsökning av elektronik, montage av elektronik och mekanik samt test och programmering av kretskort.
Arbetet ställer krav på en självständig och ordningsam reparatör med hög kvalitetsmedvetenhet samt kunskaper inom mjukvaror. Det är viktigt att vara initiativtagande, engagerad och kunna följa de instruktioner som finns. Vi söker dig som är genuint intresserad av elektronik och ser gärna att du har erfarenhet från egna projekt hemma eller inom arbetet.

Om dig
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du lätt för att samarbeta, är positivt lagd även när det är stressigt, driven, och klarar av ett högt arbetstempo med hög kvalité. Du är mån om att utföra bra arbete, är effektiv och är inte rädd för att ta i lite extra när det behövs.
Meriterande:
  • Egna projekt hemma eller inom arbetet
  • Genuint elektronikintresse
  • Körkort
  • Engelska (tal och skrift)
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Ödsmål
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid - 6 månader eller längre
OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Sandra Magnusson, sandra.magnusson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CME's snabba tillväxt bottnar i ett utsökt högteknologiskt kunnande av handplockade tekniker och ingenjörer från både Canada och Sverige. Tillsammans med unik svensk kunskap om borrning i hårt berg, gruvdrift och den maskinella utrustning som krävs har CME under sina 37 år blivit världsledande tillverkare i branschen. Under åren har ett flertal internationella patent säkrats och ytterligare ett antal är på gång. Det är lätt att förstå CME's starka hängivenhet till att utveckla och producera det absolut bästa av maskindelar och produkter för gruvindustrin. De nöjda kunderna världen över är beviset för att CME's produkter, service och ständiga utveckling är till full belåtenhet.