Kyltekniker till Bravida Cooling, Stenungsund

Kyltekniker till Bravida Cooling, Stenungsund

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till Stenungsund.

Om jobbet
Som kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service och mindre entreprenader inom kyla.
  • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Planera hur arbetet utförs tillsammans med vår serviceledare
  • Beställa material till sina projekt
  • Hålla ordning på våra kunders anläggningar och sin egen utrustning
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare och leverantörer.

Bravida Cooling i Stenungsund består idag av 13 anställda, vi har en mycket bra sammanhållning där vi hjälper och stöttar varandra så att allas kompetenser kommer till användning.

Våra kunder består bland annat av industrier, fastighetsägare, butiker samt hotell.

Det område som vi arbetar inom är framförallt från Göteborg till Uddevalla.

Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är behörig kyltekniker med erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med koldioxid samt kunskap inom el, styr- och regler. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, driven och har ett gediget intresse för teknik och service. Du är öppen, vill utvecklas och har förmåga att se möjligheter i det dagliga arbetet. Vidare ser vi att du är social och har lätt för att samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du

Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-11-02

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2020 (5 dagar kvar)