Erfaren VS-montör till Herberts Rör/Bravida i Stenungsund

Erfaren VS-montör till Herberts Rör/Bravida i Stenungsund

Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Herberts Rör, en del av Bravida, söker vi en VS-montör till vår avdelning i Stenungsund.

Om jobbet

Som VS-montör på Herberts Rör, en del av Bravida, arbetar du både självständigt och tillsammans med kollegorna i många olika typer av uppdrag - både i stora entreprenadprojekt och små, korta serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! Arbetsuppgifterna innebär:
  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

På vår VS-avdelning i Stenungsund är vi 30 medarbetare som är ett härligt gäng och som är proffs på VS. Våra kunder är privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi har god sammanhållning, värnar om arbetsglädjen och ställer höga krav på god kvalitet.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är VS-montör och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas hos oss behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör osss till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 25 april.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan eller kontaktar Avdelningschef Lars Olsson.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (17 dagar kvar)