Vibrationstekniker Stenungsund/Bohus

Om jobbet

Vi är inne i en expansiv fas och rekryterar inom flera disciplíner

Till vårt verksamhetsområde inom Bilfinger i Stenungsund/Bohus söker vi

Vibrationstekniker

Din uppgift

Arbeta med att genomföra vibrationsmätningar och balansering på den utrustning som finns inom verksamhetsområdet samt analysera resultaten. Utveckla mätmetoder och analyser för att stärka det förebyggande underhållet i samarbete med arbetsledning och underhållsingenjörer. Upprätta rutiner för verksamheten. Beredskapsarbete kan förekomma, liksom möjlighet till annat projektarbete utanför regionen.

Ta emot, utföra och avrapportera arbetsorder i vårt underhållssystem. Skapa analysrapporter.

Din profil

Vi söker dig med mekanisk utbildning på gymnasienivå/yrkesskola samt erfarenhet från industriellt underhållsarbete inom processindustrin.

Vi vill att du har flerårig praktisk och teoretisk erfarenhet av vibrationsarbete och med god mätteknisk kompetens.

Erfarenheter av CSI, Omnitrend och balansering är meriterande.

Arbetet innebär mycket kontakt både internt och externt vilket ställer krav på hög kommunikations och samarbetsförmåga. Goda kunskaper om underhållssystem, kvalitet, miljö, säkerhet, standarder, myndighetsdirektiv, projekt. Körkort för bil erfordras.

Kontaktperson: Mattias Johansson chef UHC Mek tel: 070-8649273

Facklig kontakt: Kjell Johnsson IF Metall tel: 0303-85723

Ansökan skickas till vår hemsida www.is-sweden.bilfinger.com

Intervjuer kommer att ske löpande .
Jobbfakta
Ort
Stenungsund
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Publicerad

41 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.