Ledande montör till Bilfinger

Ledande montör till Bilfinger

Job description:

Arbetsbeskrivning

Som ledande montör blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet inom projektet men även vara med vid planering och uppföljning. Du arbetar tätt ihop med projektledare och övrig arbetsledning och är involverad både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga planeringen. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att tillverka och reparera platsbyggda tankar och cisterner.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av rör och tankmontage krävs samt goda kunskaper i ritningsläsning
  • Goda kunskaper i svets och materialkunskap
  • Svenska och engelska
  • B-körkort
Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med så väl kollegor som kunder, är du en god lagspelare. Likaså värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt. Tjänsten innebär resor inom Sverige.

Så ansöker du

Skicka in din ansökan via vår hemsida senast den 2021-05-09. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten tillsätts då vi hittar rätt medarbetare så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid och tillsvidare med placeringsort Stenungsund.

Kontaktpersoner

Ola Olofsson, Projektledare ola.olofsson@bilfinger.com.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 750 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.