Mekaniker till Stenungsund!

Mekaniker till Stenungsund!

Jobbeskrivning

Din uppgift som Mekaniker

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och Lab-utrustning inom verksamhetsområdet, samt att medverka vid ombyggnader och nyinstallationer.

Maskinbearbetning, t.ex svarvning och fräsning förekommer.

Arbetet bedrivs såväl ute på fält som inne på våra verkstäder. Deltagande i det kontinuerliga förbättringsarbetet. Beredskapsarbete ingår i tjänsten.

Din profil

Vi vill att du har gymnasieutbildning eller lång erfarenhet inom mekanik. Erfarenhet av industriellt underhålls- och reparationsarbete med pumpar, kompressorer eller statisk utrustning är önskvärd. Du är säkerhetsmedveten och ansvarsfull och van att ta egna initiativ då jobbet ofta är självständigt. Att kunna arbeta i grupp är också en egenskap som är viktig.

Du kommer att ingå i en liten grupp som består utav instrument, Elektriker och mekaniker

Du har även god PC-vana. B-körkort krävs.

Kontaktperson: Pontus Olsson Arbetsledare tel: 0733-855758

Facklig kontakt: Kjell Johnsson IF Metall tel: 0733-855723

Sök via vår hemsida senast den 20 Mars 2019. Vi kommer intervjua löpande sökanden till tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 maj (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 36.000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin.

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.