Job description:

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av maskinbearbetning och svarvning i vår maskinverkstad eller hos kund. Tillverkning av reservdelar samt support till övriga avdelningar inom underhåll är en naturlig del av vardagen.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som arbetar med bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll på roterande utrustning, ventiler, värmeväxlare, rörsystem och liknande. Du kommer även att vara på andra mekaniska uppdrag och ha kundkontakt samt reseuppdrag.

Resor förekommer i tjänsten.

Din profil
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande inom mekanik/industri.
Du har god kunskap i att med hjälp av verkstadsmaskiner arbeta med avancerad verkstadsproduktion. Goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik är viktigt för att lyckas i rollen.

Erfarenhet av industriellt underhålls- och reparationsarbete med pumpar, transportutrustningar, kompressorer, förpackningsmaskiner, robotar och kranar är också önskvärt.
Du är säkerhetsmedveten, ansvarstagande och van att ta egna initiativ med ett stort inre driv.
Att vara en god lagspelare är en förutsättning. Du passar in i vår företagskultur om du är engagerad, social, har glimten i ögat och är väldigt flexibel. Du har även god datorvana samt körkort för bil.

Arbetsplats
Stenungsund.

Kontakt
Björn Johansson tel: 0738-035481

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättande av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Profile description:

Varmt välkommen med din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent Blue-collar workers (Monthly) High-school diploma or equivalent Operations - Mechanical Static jessica.ahlqvist@bilfinger.com
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster inom flera discipliner och på olika marknader. Vi har 31 000 anställda på global basis. Vår koncern, Bilfinger SE, har sitt huvudkontor i Mannheim, Tyskland. I Norden finns vi representerade i Norge, Sverige och Finland och har 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Vårt erbjudande

Bilfinger är en lärande organisation som uppmuntrar till delning av kunskap och erfarenheter kollegor emellan. Vi utvecklas ständigt vilket gör att det aldrig blir tråkigt och medarbetarna får uppleva mycket olika saker under sin tid hos oss. Vi är ett tryggt och stabilt företag med många år i branschen. Självklart har vi också förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.

Anställningen är på heltid och tillsvidare.