Roligt jobb som Beredare inom industrin

Roligt jobb som Beredare inom industrin

Job description:

Vad gör en Beredare?

Tjänsten innebär att du på 50% arbetar med Beredning och 50% med stöttning inom instrumentering. Du kommer resursbereda och förbereda arbeten för instrument och el-tekniskt underhållsarbete inför TA och andra större projekt på Borealis Polyeten i Stenungsund. I samarbete med Förråd, Inköp och Underhållsingenjör ansvarar du för att instruktioner och material finns tillgängligt. Tjänsten innebär stort eget ansvar då du deltar på planeringsmöten och ser till att arbetsledningen har all nödvändig information inför varje jobb.

Tillsammans med arbetsledningen gör du uppföljning på beredningsarbetet. Att delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet är en naturlig del av tjänsten.

Vilken erfarenhet krävs för att jobba som Beredare?

Du behöver vara utbildad Ingenjör inom El/Mekanik/Automation eller liknande. Du bör ha erfarenhet från instrumentering och el-tekniskt arbete inom petrokemisk industri, raffinaderi eller pappersbruk samt kunskap om metodik för resursplanering och tidsplanering.

Du kan läsa ritningar och dokumentation. Du har kunskaper i både svenska och engelska. Kunskaper i SAP eller andra underhållsrelaterade system är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kommunikations- och presentationskunskaper, vara lyhörd och en god social förmåga då mycket av arbete påverkar andra kategorier inom underhåll. Det är viktigt med ett analytiskt tänkande, ordningssinne och att vara kvalitetsmedveten med god samarbetsförmåga. Du innehar B-körkort.

Om Bilfinger

Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, projektering, produktion, montering, underhåll och revisioner, till miljötekniska och digitala lösningar. På Bilfinger skapar vi värde genom att jobba med ständiga förbättringar tillsammans med våra kunder. Vårt fokus på hälsa, säkerhet och miljö ingår naturligt i vårt arbetssätt och bidrar till vår konkurrenskraft.

Kontaktperson: Björn Oscarsson, TF Site Manager at Borealis PE tel: +46 732473513

Facklig kontakt: Stefan Thedin Unionen tel. 072-353 30 18

Ansökan

Skicka in din ansökan via vår hemsida senast 2022-08-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten tillsätts då vi hittar rätt medarbetare så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Profile description:

Varmt välkommen med din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent White-collar workers Bachelor's degree Operations jessica.ahlqvist@bilfinger.com
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elkraft, Mekanik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du utbildad Ingenjör och vill jobba med att planera verksamheten? Tycker du om att samarbeta och ta stort eget ansvar? Till våra grupper placerade på Borealis Polyeten söker vi nu en härlig kollega. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänsteställe Stenungsund.