Project & Sales El och instrument

Project & Sales El och instrument

Job description:

Om tjänsten

Som Projects & Sales på Bilfinger UHC kommer du att ha en bred roll som dels är uppdragsstyrd. Du kommer huvudsakligen att jobba med underhåll i olika former och i rollen ingår bland annat säljarbete, kundansvar, konsulttjänster, teknisk support, driva mindre till mellanstora projekt, underhållsingenjörstjänster. Det är en väldigt flexibel roll där uppgifterna kan variera stort beroende på hur du är som person och vilka kvalifikationer du har. Du kommer också att ha täta kundkontakter samt arbeta med att utöka och utveckla vår kundbas. Vidareutveckling av avdelningen i form av personal samt att definiera behov av verktyg och hjälpmedel ingår också i dina arbetsuppgifter.

Resor förekommer i tjänsten.

Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Kvalifikationer

För denna tjänst ser vi att du lägst har gymnasieutbildning alternativt att du gått en högskoleutbildning inom maskininriktning. Du har erfarenhet av underhåll och är tekniskt kunnig inom el eller instrument. Stor vikt läggs på dig som person och vad du har för tekniska kompetenser inom el och instrument.

Det är även meriterande om du har erfarenhet inom processindustri.

Vi är ett globalt företag; det är därför viktigt att du behärskar både svenska och engelska.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Thomas Ericsson 0721 56 08 34

Vi kommer löpande se över alla ansökningar och kan tillsätta innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 31 Oktober.

Profile description:

Välkommen med din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent White-collar workers High-school diploma or equivalent Operations - Electrical
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en anställning med stor utvecklingsmöjlighet. Rollen är varierad och bred och du kommer ha stora möjligheter att själv påverka rollens utformning. Placeringsorten är i Stenungsund och tjänsten innebär en del resor företrädesvis inom Sverige och övriga Norden.

Bilfinger är en lärande organisation som uppmuntrar till delning av kunskap och erfarenheter kollegor emellan. Vi utvecklas ständigt vilket gör att det aldrig blir tråkigt och våra medarbetare får uppleva mycket olika saker hos oss. Vi är ett tryggt och stabilt företag med många år i branschen. Du får jobba med varierande uppgifter där du får ta ett stort eget ansvar med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete.

Självklart har vi också förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.