El/Instrumentingenjör

El/Instrumentingenjör

Job description:

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av el och automationstjänster mot underhåll så som elkonstruktion, instrumentkonstruktion, dokumentering, specifikation av utrustning, montagesupport, konsulttjänster, revisionsuppdrag och utredning. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som arbetar med bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll på el- och instrumentapplikationer, även nymontage är en del av Bilfingers verksamhet.

Flexibilitet är en grundpelare för denna tjänst då du även kommer att utföra praktiska moment samt vara med som stödfunktion för projekt. I din roll som El/instrumentingenjör så har du direktkontakt med kunden vilket innebär visst ekonomiskt ansvar.

Anställningen är heltid och tillsvidare.

Din profil
Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning eller motsvarande inom el eller automation, du skall ha praktisk erfarenhet av el eller automation och villig att lära då en hel del av arbetsuppgifterna kommer att vara praktiska och i fält.

Du är säkerhetsmedveten, ansvarstagande och van att ta egna initiativ med ett stort inre driv.
Att vara en god lagspelare är en förutsättning. Du passar in i vår företagskultur om du är engagerad, social, har glimten i ögat och är väldigt flexibel. Du har god datorvana och kan Office och CAD samt körkort för bil.

Vi är ett globalt företag; det är därför viktigt att du behärskar både svenska och engelska.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Johan Söderlund +46 723533028.

Vi kommer löpande se över alla ansökningar och kan tillsätta innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2022-10-31.

Profile description:

Varmt välkommen med din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent White-collar workers High-school diploma or equivalent Engineering - Instrumentation
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en anställning med stor utvecklingsmöjlighet. Bilfinger är en lärande organisation som uppmuntrar till delning av kunskap och erfarenheter kollegor emellan. Vi utvecklas ständigt vilket gör att det aldrig blir tråkigt och våra medarbetare får uppleva mycket olika saker hos oss. Vi är ett tryggt och stabilt företag med många år i branschen. Du får jobba med varierande uppgifter där du får ta ett stort eget ansvar med stora möjligheter att själv påverka ditt arbete. Placeringsorten är i Stenungsund och tjänsten innebär en del resor företrädesvis inom Sverige och övriga Norden.

Självklart har vi också förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.