Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att engagera människor i både med- och motgångar? Nu söker vi en verkstadschef till serviceverkstaden i Stenungsund. Stenungsund är en anläggning med försäljning, serviceverkstad och bildelar. Som ledare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden engagemang, kompetens, respekt och att vara äkta. Som verkstadschef är det av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Som verkstadschef ansvarar du för den totala driften av serviceverkstaden. Det innebär att du har fullt uppföljnings-, budget- och resultatansvar.
  • Du kommer även att ha personal- och arbetsmiljöansvar vilket bl.a. innebär att leda och fördela arbetsuppgifter och säkerställa en bra arbetsmiljö.
  • Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verkstad.
  • Vidare jobbar du kontinuerligt för en stark organisation med gott samarbete avdelningarna och verkstäderna emellan.
Kompetenskrav
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Det krävs också att du har branscherfarenhet och biltekniska kunskaper.

Personliga egenskaper
  • Vi söker dig som är en naturlig coach och intresserad av ledarskaps- och arbetsmiljöfrågor.
  • Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar.
  • Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet.
  • Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Stenungsund.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi se gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.