Serviceelektriker till Assemblin El Stenungsund

Serviceelektriker till Assemblin El Stenungsund

Vill du tillhöra vårt A-team?

Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi behöver nu förstärka laget ytterligare, med fler serviceelektriker med placering i Stenungsund. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa:

Sandra Dangardt på nummer 010-472 58 68 eller via mail: sandra.dangardt@assemblin.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2021-04-30.
Mer info
Kontaktperson Sandra Dangardt
Telefon 070-864 97 44
Område Stenungsund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)