Ledigt jobb som företagssäljare på Göteborg Energi!

Ledigt jobb som företagssäljare på Göteborg Energi!

Är du målmedveten, har resultatfokus och vill utvecklas i din roll som säljare? Har du tidigare arbetserfarenhet inom försäljning med dokumenterat goda resultat och vill bidra till Göteborg Energis framtida utveckling? Då är du som klippt och skuren för rollen som företagssäljare på Göteborg Energi! Läs mer om rollen här nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om Göteborg Energi
Göteborg Energi är Västsveriges ledande energiföretag och erbjuder elhandel och elnät, fjärrvärme, gas, kyla, energitjänster och bredband. Göteborg Energi strävar efter ett hållbart Göteborgssamhälle och som komplett energiföretag med stark miljöprofil så skapar de tillsammans med sina kunder hållbara energilösningar.

Du kommer att arbeta i en miljö som präglas av energi, engagemang och stort kundfokus. Ditt team består av 15 kollegor som arbetar i öppet och inspirerande kontorslandskap. För att du skall kunna prestera som bäst så finns även två coacher på plats som stöttar dig i ditt dagliga arbete.

Om tjänsten
Som företagssäljare kommer du att använda telefon och dator som främst verktyg och du ansvarar för att erbjuda nya företagskunder de olika produkter och tjänster som Göteborg Energi erbjuder. Du ansvarar för att ha kunskap kring de olika avtalsformer, avtalslängder och priser som finns, så att du kan anpassa försäljningen mot vad kunden har behov utav. Här är det viktigt att du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga så att du och kunden kommer överens om vad som är bäst lämpat. Du ansvarar även för att teckna avtal.

På sikt och utifrån dina möjligheter så kan du också komma att få mer ansvar i att fånga upp tidigare befintliga kunder, heta leads och ta emot kundförfrågningar.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Bearbeta nya kunder från färdigställda prospektlistor
  • Enkelt förstå dina kunders situation, för att snabbt kunna erbjuda rätt erbjudande utifrån kunds behov
  • Skapa egna kundrelationer över telefon
  • Skapa offerter och skicka offerter
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbeten i roller som exempelvis telefonförsäljare, företagssäljare, mötesbokare, etc. För att trivas i arbetet är det viktigt att du har ett brinnande intresse för försäljning, tycker om att arbeta med människor och att självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och kan anpassa din kommunikation utifrån den kund som du har kontakt med.

Som person är du en självgående, driven, engagerad, ansvarstagande och ödmjuk lagspelare. Självklart gillar du tävlingar, har en vinnarskalle och är inte rädd för nya utmaningar.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som företagssäljare är en tillsvidareanställning med 6 månader prövotid. Du får en anställning i Adecco Sweden. Arbetet är på heltid där arbetstiderna varierar men är förlagda måndag-fredag mellan klockan 08.00-18.00.

I rollen som företagssäljare kommer du att få mycket god möjlighet att påverka din inkomst. Du kommer att ha en fast grundlön och sedan är det bara du själv som sätter begränsningarna!

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska starta omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail som vi önskar att du gör. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johnsson på johanna.johnsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Företagsförsäljning, företagssäljare, försäljning, säljjobb, b2b, sälj, Göteborg Energi, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.