Etablerad kund söker Onsite tekniker!

Etablerad kund söker Onsite tekniker!

Har du kunskap om nätverk och vill arbeta i ett spännande projekt för kunds räkning? Är du dessutom en problemlösare som kan handskas med såväl mjukvara som hårdvara och nätverk? Då är detta förmodligen tjänsten för dig! Urvalet i processen görs löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Onsite-tekniker. Kunden är en av världens största oberoende leverantör av IT-servicetjänster med verksamhet inom drift och övervakning, underhåll, affärssystem och informationssäkerhet. Deras kunder finns inom bland annat banker, butiker och kontor.

Vi söker nu dig som tidigare har arbetat som Onsite-tekniker och söker nya utmaningar! Du kommer att ha tillgång till poolbil och arbeta i butiker runtom i Stenungsund. Som ny kommer du att få utbildning och gå bredvid en senior tekniker för att få en förståelse för hur arbetet fungerar och manualer kommer att finnas tillgängliga. Innan tjänsten drar igång kommer det även genomföras en säkerhetsutbildning.

Du erbjuds:
 • Ett självständigt arbete med mycket ansvar.
 • En roll där du är kundens ansikte utåt mot externa kunder i regionen.
Stora möjligheter för dig som konsult på Academic Work att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som onsite-tekniker kommer du att vara placerad ute hos en av kundens kunder i Stenungsund där arbetsuppgifterna består av att till största delen ge IT-support till anställda på plats i lokalerna. Även support via telefon och mail förekommer. Ärenden som ofta uppkommer handlar om mjukvara, hårdvara och nätverk.

Vi söker dig som
 • Är utbildad inom SSG Entré
 • Har en SSG Kemi-utbildning
 • Har erfarenhet av Juniper nätverksmiljö
 • Har erfarenhet av AGV WMS lagerhanteringssystem
 • Har kunskap om iFIX kranstyrningssystem från Novotek
 • Har erfarenhet av Aspen Process Explorer från Aspentech
 • Besitter kunskaper i Labware LIMS
 • Talar flytande engelska i tal och skrift
 • Innehar B-körkort
Det är meriterande om du har utbildning inom IT/nätverk.

Övrig information

Start: 14/4

Omfattning: Heltid med preliminärt slutdatum 30/9

Placering: Stenungsund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se