Är du Stenungsunds nästa onsite-tekniker?

Är du Stenungsunds nästa onsite-tekniker?

Vill du få möjligheten att jobba på ett stort internationellt IT- bolag? Vill du arbeta i en bred teknisk roll med mycket kontakt direkt med användarna? Vill du hinna lösa jobb till 2019 redan nu och slippa jul-rushen? Ta chansen och sök redan idag! Urval sker löpande

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en IT-tekniker som ska jobba hos deras slutkund med onsite-support. Du kommer främst att sitta på plats hos deras kund men det kan även förekomma arbete ute på fält. Fortsätt läsa om det låter som något för dig!

Fujitsu är ett Japanskt ICT(Information and Communication Technology)-företag som erbjuder otaliga produkter och tjänster i över 100 länder. Med ungefär 140 tusen anställda lyckas Fujitsu leverera högteknologiska lösningar.

Visste du att Fujitsu är:
 • Världens femte största IT-serviceleverantör?
 • En av världens top10 inom leverans av Servrar?
 • Utnämnt fem år i rad till "the World's Most Admired Companies" av FORTUNE?
 • Ägare av ungefär 78 tusen patenter över hela världen?
 • Din nästa arbetsplats?
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu ute hos deras kund.

Arbetsuppgifter

Som tekniker hos Fujitsu kommer du arbeta hos deras slutkund i Stenungsund. Du kommer att ta emot ärenden i ett OSMQ-system och därefter ge support åt de medarbetare som behöver hjälp. Supporten kommer till största del att ske onsite på plats ute hos medarbetarna och vid svårare ärenden kommer du eskalera ärenden vidare till deras support i Frankrike. Idag arbetar det redan en konsult där som är din framtida kollega och kommer ge dig en introduktion i arbetssätt och rutiner.

Du kommer till exempel att:
 • Installera mjuk- och hårdvara på nya arbetsstationer
 • Lösa problem kring skrivare och annan hårdvara
 • Felsökning i mjukvara
 • Sätta upp nya mailkonton
 • Till viss del lösa problem med switchar och routrar
Tjänsten passar dig som har ett stort tekniskt intresse och som har en förmåga att arbeta självständigt. Här får du chansen att arbeta i en bred teknisk roll med mycket kundkontakt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Vi söker dig som

Har relevant eftergymnasial utbildning inom IT/teknik eller har erfarenhet från liknande arbete. Vidare har du goda kunskaper i:
 • Windows (användning, installation, felsökning)
 • Hårdvara (installation och felsökning)
 • Nätverk, Skrivare och annan kringutrustning
För rollen krävs även B-körkort, tillgång till bil samt att du är obehindrad i både svenska och engelska.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbete med service, exempelvis i butik.

Som person är du driven och trivs i en roll där det är mycket kundkontakt och tar egna initiativ för att lösa de olika situationer som kan uppstå. Vidare är du väldigt noggrann både gällande det tekniska men även när det kommer till administration så som tidrapportering, avrapportering samt återkoppling.

Du har ett sinne för logistik och ett brinnande intresse för teknik och har tidigare erfarenhet av att jobba med detta. Du har lätt för att samarbete och förstår vikten av att arbeta som konsult ute hos kunder och därmed representera din uppdragsgivares varumärke. Du är ansvarstagande, strukturerad och kan självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Stenungsund
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Fujitsu här!