Lead Rör & Mekkonstruktion

Lead Rör & Mekkonstruktion

Lead Engineer - Rör & Mekkonstruktion
Göteborg/Stenungsund

Nu vill vi utöka vårt team med fler "brave, devoted, teamplayers".

ÅF + Pöyry = AFRY. Tillsammans går vi nu under namnet AFRY.

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Du kommer att ingå i en grupp kvalificerade ingenjörer inom anläggningskonstruktion med placering i Göteborg eller Stenungsund. Vi erbjuder dig en roll i en dynamisk och innovativ miljö, där du får möjlighet att utveckla din kompetens och jobba mot dina mål.

Arbetsuppgifter
Som Lead Engineer för rör- & mekkonstruktion utför du uppdrag i projektens alla skeden i tätt samarbete med dina kollegor. Vi arbetar främst inom process-, petrokemi- och energibranschen. Projekteringen utförs huvudsakligen i E3D, PDMS, Plant3D men även en del AutoCad. Du har kontinuerliga uppföljningar och rapportering till projektledaren och beställare.
  • Utreda och designa tekniska lösningar i uppdragen
  • Utföra ritnings- och konstruktionsuppdrag
  • Kostnadskalkyler och tidsplaner
  • Beskrivningar och specifikationer för inköp av entreprenader, material och utrustning
  • Montageuppföljning och driftsättning
Profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet av anläggningskonstruktion mot industrin. Din bakgrund kan vara konsult eller konstruktör inom processindustri, petrokemi eller energiverk. Du har ett genuint intresse för industriell rörkonstruktion.
  • Erfarenhet från process-, energi-, olja & gas, raff- och kemi- & petrokemisk industri
  • Kunskaper inom E3D, PDMS, Plant3D
  • Erfarenhet av EPC & EPCM projekt
  • Meriterande är MS Projekt, CAE-Pipe, Ruhr2, (CAD t ex Inventor)
Som person är du social och kommunikativ, strukturerad med en känsla för ordning och reda, samt en god lyssnare och lagspelare. Öppen för att stötta och hjälpa till att utbilda yngre och mer oerfarna kollegor. Du är trygg i din yrkesroll med ett starkt driv till fortsatt utveckling.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!

sökord:E3D, PDMS, Plant3D, EPC, EPCM, processindustri, energi, petrokemi, rörkonstrukton, maskiningenjör, lead engineer,
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.