Lead Elingenjör

Lead Elingenjör

Lead Elingenjör
Göteborg/Stenungsund


Nu vill vi utöka vårt team med fler
"brave, devoted, teamplayers".

Vi söker nu elingenjörer till våra kontor i Göteborg/Stenungsund. Du kommer att arbeta i uppdrag för våra kunder inom petrokemi- och processindustrin.

ÅF + Pöyry = AFRY. Tillsammans går vi nu under namnet AFRY. Nu vill vi utöka vårt team med fler brave, devoted teamplayers.

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Arbetsuppgifter
Du kommer att verka i både större och mindre uppdrag, inom främst process- och energiområdet. Du kommer självständigt handlägga konstruktionsuppdrag mot kund, dels i egna uppdrag och dels i multidisciplinära projekt. Rollen innebär arbete med fokus på processinstrumentering men även automationsteknik, vilket ger goda personliga och tekniska utvecklingsmöjligheter.
  • Design av fältinstrumentering
  • Funktionsbeskrivningar
  • Inköp och upphandling av instrument och processutrustning
  • Installationer i EX -Miljö
  • Drifttagning
  • Genomföra FAT & SAT
Profil
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet av industri- eller processteknik som t ex drift-/instrumentingenjör. Du kanske jobbar på en automation-, instrument- eller driftavdelning, som konsult, entreprenör eller på ett säljbolag inom automationsteknik.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Meriterande med erfarenhet av Smartplant, Aveva, Insyde eller Comos
Vi ser gärna att du är en lagspelare och du har lätt för att knyta nya såväl som upparbetade kontakter. Vidare är du noggrann, strukturerad och självgående.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 eller Malou Magnusson 0707-58 87 45 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande! sökord: automationsteknik, instrumentering, fältinstrumentering, aveva, smartplant, instrumentingenjör, funktionsbeskrivingar
Mer info
Område Stenungsund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.