AD Butik Stenungsund söker budbilschaufför

AD Butik Stenungsund söker budbilschaufför

AD Butik lämnade ett framgångsrik 2020 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2021. Vi söker därför en budbilschaufför för att stärka vårt team i Stenungsundsbutiken.

Är du en ansvarstagande och serviceinriktad person med en önskan om att jobba med kundnära transporter? Då kan rollen som budbilschaufför hos oss på AD Butik vara helt rätt för dig.

Som budbilschaufför träffar du en stor mängd av våra kunder dagligen och blir en viktig del i den service och logistik som gjort AD Butik framgångsrikt. Vi strävar efter att ha den bästa servicen våra kunder kan hitta och därför är det viktigt att du känner det som naturligt att ta ansvar i ditt arbete och att du gillar att arbeta för att lösa problem under dagar som inte är den andra lik.

Vi söker dig som är ansvarstagande, ärlig och flexibel i ditt sätt att ta dig an en uppgift eller en utmaning. Du pratar och skriver bra svenska, kan förstå och göra dig förstådd på engelska samt har B körkort och god datorvana.
Tidigare erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap kring bilens funktion och komponenter är meriterande.

Är du personen vi söker? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 8 oktober till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du Emil Nilsson på emil.nilsson@adbildelar.se
Mer info

Om arbetsgivaren

AD Butik Stenungsund är den första av 14 butiker och två verkstäder som ingår i Stenungsundsgruppen. Stenungsundsgruppen är ett familjeägt entreprenörsdrivet bolag som startade första butiken 1994. Med tiden har verksamheten växt och har idag närmre 150 anställda. Butiken ligger på en väldigt intressant ort med stor potential.