Projektledare inom industri till vår kund i Stenungsund

Projektledare inom industri till vår kund i Stenungsund

Dina arbetsuppgifter

Vår kund arbetar med olika tjänster och lösningar till industrin och vill nu förstärka sin organisation med en till Projektledare. I din tjänst har du ansvar för alla delar i projektet, såsom planering av projektet, beläggning, administration, ekonomi samt för hälsa säkerhet och miljö. Du planerar jobben och ser till att det blir rätt bemanning i projektet, samt att allt utförs i rät tid. Rollen innefattar även ansvar över ca 10-15 montörer och du har mycket kontakt med dina kunder för uppföljning och för planering av kommande projekt.

Kontoret är placerat i Stenungsund. Du kan även utgå från kontoret i Göteborg. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har arbetat som Projektledare inom elinstallationer i minst 3 år. Det är meriterande om du har arbetat som Projektledare av elinstallationer inom industrin. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav, körkort är ett krav.

Som person är noggrann och flexibel och har en stor problemlösningsförmåga. Vi ser även att du tycker om att jobba mot mål och har lätt för att driva projekt. Eftersom du har mycket kundkontakt i din roll är det viktigt att är serviceinriktad och bra på att kommunicera.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-8693058
Område Stenungsund
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervjun.