Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Platschef

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara en del av Peabs framgångsresa? Vi på Peab Drift och Underhåll ska nu stärka upp vårt team med en engagerad och erfaren platschef. Ta chansen att leda och utveckla trivsamma utemiljöer och bidra till att bygga framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss!

Om tjänsten
Som Platschef på Peab har du en central roll i våra olika vatten- och avloppsprojekt. Du är den som har det övergripande ansvaret för projektens utförande. Du bär det ekonomiska ansvaret i projekten samt yttersta ansvar över kontakt med kunder och leverantörer. Vidare har du personal- och arbetsmiljöansvar. Du har alltid stöttning av duktiga entreprenadingenjörer, administratörer, arbetsledare och skickliga yrkesarbetare.
Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Placeringsort: Staffanstorp
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstider: Dagtid

Kravprofil
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, med minst 10 års erfarenhet som produktionsledare, varav de sista tre åren arbetat som ledare inom drift och underhåll av kommunala VA-anläggningar.

B-körkort och mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift krävs.

Om dig
Du som ledare i Peab har ett genuint intresse för branschen och för dig är det viktigt att utveckla dig och ditt team framåt. Du är ansvarstagande, resultatinriktad och finns där för såväl kollegor som dina kunder. För dig som ledare är det en självklarhet att teamets uppdrag genomförs av högsta kvalité och att ni alltid levererar inom fastställd tid. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och god arbetsmiljö.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Andersson biträdande arbetschef.
Telefon: 0733-37 27 15

Har du frågor kopplat till rekryteringen är du välkommen att kontakta Tina Jacobi
Telefon: 0733-37 49 04

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Sundsvall
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Jönköping stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Ängelholm
Organisation & ledning
Företagslogga