Hoppa till innehåll

Nu söker vi en resurspedagog till Norlandia förskolor, Synonymens försko...

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi på Norlandia Förskolor söker dig som vill jobba som resurs i barngrupp på Synonymens förskola i Staffanstorp. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär jobbet som resurspedagog på Synonymens förskola

Hos oss får du möjligheten att följa med i samhällets utveckling kring förskola och skola. En god värdegrund innebär att ge barnen en inre kompass som de kan lita på och stärka dem genom livet. Vi anser att vi på förskolan har möjlighet att lägga grunden för barnen vidare i livet.

På Norlandia Förskolor riktar vi blicken mot att bidra till en hållbar värld. Du som barnskötare är drivande i att jobba med hållbarhetsfrågor via våra koncept som är en del av läroplanen. För oss är daglig fysisk rörelse ett måste både för barnen men också för dig som vuxen där du aktivt tar del av och driver Norlandiaskuttet tillsammans med dina kollegor. Måltidspedagogik, ekologisk och kravmärkt mat är en självklarhet hos oss.

Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Vi vill vara en lärande organisation där du som barnskötare förväntas lära och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi sätter stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Du skall, tillsammans med dina närmaste kollegor, se till att alla barn har möjlighet att utvecklas.

Läs mer om våra koncept här.

Vem söker vi?

Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad i barns liv. Vi ser gärna att du har lätt att samarbeta med andra samt har en förmåga att vara flexibel och lyhörd för att anpassa efter barnens behov.

Kvalifikationer:

    • Vi ser gärna att du har utbildning eller pågående utbildning som barnskötare
    • Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola, men också av arbete med barn i behov av särskilt stöd
    • Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
    • Du har goda kunskaper om läroplanens innehåll och känner att du kan bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande.
    • Du har goda kunskaper i Office365
Om Synonymens förskola

Norlandia Förskolor Synonymen är belägen i stadsdelen Vikhem i Staffanstorp. Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi olika projekt och aktiviteter under året för att stimulera barnen till nya lärdomar och erfarenheter. Vi har en stor innergård med planteringar och utomhusmaterial där vi vistas dagligen. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och bibliotek som vi regelbundet besöker.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss på Norlandia förskolor erbjuder vi dig kompetensutveckling varje termin utifrån förskolans prioriterade mål och satsningar. Du får ta del av våra unika koncept, kompetensutvecklingsdagar på förskolan, centrala insatser samt genom utbud i vår digitala lärplattform.

Övrig information

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: 75%

Arbetstider: Dagtid

Tillträde: 12/8-2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag:2024-06-10

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Telefonnummer: 0761-450678

Epost: peter.landin@norlandia.com

Vill du veta mer om Norlandia Förskolor? Besök vår hemsidahär.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se