Hoppa till innehåll
Jobandtalent logotyp

Till vår kund i Staffanstorp söker vi återvinningschaufförer.

Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Jobandtalent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Om kunden

Med ödmjukhet och jäklar anamma har företaget vuxit från ett litet familjeföretag till en stor koncern som omsätter drygt 1 miljard kronor. Företaget grundades 1998 i Landskrona och har uppdrag i ett 30-tal kommuner runt om i Sverige. De arbetar med allt inom renhållning, entreprenad och transport. En stor del av fordonsflottan består av fordon med högsta miljöklassning som har minskat bränsleförbrukningen markant de senaste åren och kör på fossilfritt drivmedel i möjligaste mån. Tack vare engagerade medarbetare och ett starkt fokus på att minska sitt klimatavtryck fortsätter koncernen växa och erbjuda hållbara lösningar runt om i Sverige.

Om jobbet

Du kommer utgå från Staffanstorp. Tjänsten innfattar främst inhämtning av hushållssopor med baklastande sopbil. Du kommer att ha ett rörligt arbete där du är mycket in och ur lastbilen och drar soptunnor på hjul fram till sopbilen där de töms. Förutom hushållssopor kan även inhämtning av annan typ av återvinningsbart material såsom plast, metall, papp förekomma.

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är ansvarskännande och har ett bra lokalsinne. Då arbetet är fysiskt krävande bör du inte ha några hinder att utföra fysiskt arbete och du gillar att röra på dig. Du har lätt att lära dig och är bra på att ta instruktioner.
  ARBETSTIDER

  Måndag - Fredag 06.00 - 15.00 (Beting)

  KRAV
  • C-körkort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • God svenska
  • God fysik
  MERITERANDE
  • Tidigare erfarenhet inom återvinning
  • Om du har minst 6 månaders kontinuerlig körning av tung lastbil
  • Krankort

  OM OSS


  Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

  Ansökan

  Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

  Du kommer att vara anställd av Jobandtalent och uthyrd till kund. Tjänsten startar med en sedvanlig visstidsanställning/provanställning på 6 månader.

  Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

  Varmt välkommen med din ansökan!
  Mer info
  Kontaktperson
  Micro Nordström
  Telefon
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  18 juni 2023 (17 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Jobandtalent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare