Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Dokumentationstekniker med start omgående - Staffanstorps Energi

Ansök nu
Om rollen

I rollen som dokumentationstekniker kommer du ha en central roll i dokumentation och uppdatering av anläggnings- och nätinformation i Staffanstorps Energis digitala system och anläggningar. Du ansvarar för att den tekniska dokumentationen uppdateras enligt fastställda processer både inom projektverksamheten och underhållsrelaterade anläggningsförändringar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med en annan dokumentationstekniker men även projektledare, anslutningstekniker och montörer. En stor del av arbetet kommer att bestå utav att uppdatera den tekniska dokumentationen samt att vidareutveckla de befintliga arbetssätten. Mer konkret innebär rollen:
  • Uppdatering av befintliga anläggnings- och nätinformation
  • Dokumentation vid nyanslutningar och reinvesteringsprojekt
  • Uppdatering av driftkartan och omkoppling i nätet
Tjänsten är ett längre konsultuppdrag där du blir anställd av EMPLOID och uthyrd som konsult till vår kund.

Om dig

För att trivas i rollen tror vi att du är noggrann, detaljorienterad och gillar att arbeta självständigt i en miljö där du får ta stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter. Då företaget befinner sig i en expansiv fas har du lätt för att hitta nya lösningar och är inte rädd för att ta initiativ för att bidra till fortsatt utveckling. Du trivs bra med att samarbeta med kollegor och andra funktioner och är behjälplig i projektflöden. Du har ett intresse och förståelse för system och elteknik och har lätt för att sätta dig in i nya system och arbetssätt. Du behöver även ha:
  • Erfarenhet av elkraftsarbete eller teknisk dokumentation
  • Arbetat i någon form av GIS-system, CAD-verktyg är meriterande
  • God kunskap i svenska, både tal och skrift
  • Körkort är meriterande
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Staffanstorp

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 7:30-16:30 mån-fre

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: el, administratör, dokumentatör, dokumentationstekniker, Staffanstorp, Lund, Malmö
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Staffanstorp Energi är ett helägt kommunalt bolag och ingår tillsammans med Staffanstorps Kommunfastigheter AB och Staffanstorps Fibernät AB i koncernen Staffanstorps Centrum AB. Staffanstorp Energi är ett mindre elnätsbolag som distribuerar el i ett nätområde som täcker stora delar av den skånska kommunen Staffanstorp med förgreningar i Lund och Svedala. Elnätet består till 97 % av markförlagd kabel och har idag en hög tillgänglighet. I dagsläget har Staffanstorp Energi ca 8000 elnätskunder men i distributionsområdet sker en kraftig expansion av nybebyggelse, med motsvarande utbyggnad av elnätet. Under de kommande fem åren satsar Staffanstorp Energi på utökning och upprustning av sitt befintliga elnät med en investeringsplan på 230 miljoner kronor och söker nu efter en ny stjärna som vill vara med på den resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare