Ekonomiassistent till EDP

Ekonomiassistent till EDP

Har du tidigare jobbat med systemet NetSuite? Vill du vara med i ett förändringsarbete på ett företag som befinner sig i en tillväxtresa? Vi söker dig som har arbetat med kvalificerat ekonomiarbete och har bred kunskap av samtliga delar i företagsekonomin. Om du bara fick chansen så skulle du visa vad du gick för. Skicka in din ansökan nu.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att EDP har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och EDP en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd. Läs mer om vad det innebär att vara konsult på Bravuras hemsida.

Om företaget

EDP grundades 1983 och har idag ca 90 anställda fördelade på huvudkontoret i Staffanstorp samt ytterligare fyra kontor. EDP utvecklar ett stort antal programvaror som tillsammans bildar heltäckande och funktionella IT-system för ett flertal stora verksamhetsområden, såsom vatten och avfall, miljö, bygg och ärende. Fler än 90% av Sveriges kommuner driver sin dagliga verksamhet med deras IT-system.

På EDP förenas människor med olika utbildning, branschkunskap, ålder och kulturell bakgrund. Mångfalden, den långa erfarenheten och breda kunskapen är styrkan och nyckeln till företagets framgång. EDP vill bemöta deras anställda och kunder som jämlika, ha ärliga och trygga relationer och samarbeten. De strävar efter att vara personliga, pålitliga och lösningsorienterade!

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara länken mellan säljavdelningen och ekonomiavdelningen. Din främsta arbetsuppgift som ekonomiassistent kommer att vara kontroll av säljordrar utifrån IFRS redovisningsprinciper för att sedan skapa faktura och skicka till kund. EDP bytte vid årsskiftet till NetSuite vilket innebär att det finns en del processer som behöver justeras och förbättras med tidens gång.
Utöver detta kommer du agera som dina kollegors högra hand, du kommer stötta upp i diverse ekonomiuppgifter som bland annat, matcha in och utbetalningar, leverantörsreskontra och mycket mer. Du kommer ingå i ett familjärt företag där du kommer få många olika ansvarsuppgifter under anställningens gång, du kommer ha stora möjligheter att utveckla dig själv i rollen som ekonomiassistent samtidigt som EDP som företag.

* Vara med och effektivisera ekonomiavdelningens arbete i NetSuite
* Samarbeta med kollegor
* Vanligt förekommande ekonomiuppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av systemet NetSuite
* Gymnasial/Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
* Arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent där du har arbetat med breda ekonomiuppgifter
* Noggrann
* God dator och systemvana, gärna från olika ERP system
* Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, varför det är viktigt att du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra. Du kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Som ekonomiassistent tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Staffanstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.