Vi söker Sjuksköterskor som vill göra världen litet bättre en människa i taget, Staffanstorp

Vi söker Sjuksköterskor som vill göra världen litet bättre en människa i taget, Staffanstorp

Nu söker vi på Villa Vikhem i Staffanstorp sjuksköterskor. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast den 30 november 2020.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

"Vi i sjuksköterskegruppen stödjer varandra och det är viktigt med vår prestigelösa stämning och öppenhet för att kunna hjälpas åt. Med mycket skratt i kombination med tydlighet mot varandra när det behövs, får vi ett härligt samarbete. Och då kan vi också stötta personalen på bästa sätt. Jag uppskattar samarbetet med gruppcheferna, det blir lätt att handleda." Leonisa.


Från oss till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Vi har även friskvårdbidrag, skobidrag och arbetskläder och kollektivavtal.

Om rollen
I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och gruppchef. Ni arbetar tätt ihop och skapar och bibehåller goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. På Villa Vikhem finns två andra sjuksköterskor som jobbar tillsammans med dig.

"Min arbetsdag är mycket mer förutsägbar än inom akutsjukvården. Arbetsmiljön är mer stabil och lugn. Här hinner jag lära känna de boende betydlig bättre än på sjukhuset och det blir lättare för mig att arbeta personcentrerat. Jag får en tydligare återkoppling på det jobb jag utför då jag hinner se skillnaden hos våra boenden och man får mycket tacksamhet tillbaka" säger Pauline.

Din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och ansvara för att medicinska ordinationer följs. I övrig genomför du regelbundet riskbedömningar och uppföljningar i syfte att utveckla vår kvalitet i verksamheten enligt Vardagas koncept.

"Det är ett fritt och självständigt arbete och jag kan själv lägga upp mina arbetsdagar. Jag möjlighet att få vara med och påverka eftersom Vardaga har en plattare och mindre organisation än inom landstinget. Min röst väger tyngre här än på sjukhuset och utvecklingsarbetet går mycket snabbare från tanke till handling." säger Pauline


Nätverk och utbildning

Som sjuksköterska på Villa Vikhem deltar du i Vardagas nätverk för sjuksköterskor och paramedicinare med kollegor från Malmö, Lund och Staffanstorp. Det ger möjlighet till kollegialt kunskapsutbyte och skapar trygghet i din vardag.

Om Villa Vikhem

Villa Vikhem är ett nybyggt äldreboende i Vikhemsområdet i Staffanstorp som slog upp portarna i augusti 2019. Vi vänder oss till personer med somatisk sjukdom och det finns både permanenta platser och korttidsplatser. Det finns 60 platser fördelat på 6 våningar.

Vårt boende är omgivet av en fin trädgård i det växande området Vikhem. Vi har ett stort fokus på utomhusaktiviteter och gör allt i från promenader Goda möjligheter till träning utmärker boendet. Här finns fina träningslokaler inomhus och ett utegym. Utevistelse är ett stort fokus hos oss.
  • Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
  • Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
  • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.
  • VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.
Din erfarenhet och kunskap

Vi önskar att du:

... tycker om att möta människor i olika situationer.
... är ansvarsfull och driftig.
... är professionell och pedagogisk.
... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
... är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar.
... är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen och även korttidsvård. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt, vi dokumenterar i Safe Doc. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse. Vi rekryterar fortlöpande
Sista ansökningsdag: 30 november 2020

Tjänsterna är på 50% - 100%
Har du frågor? Kontakta gärna verksamhetschef lena.svan@vardaga.se eller mobil nr 073 057 39 68 Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas,
Mobil: 076-621 73 30,
Mail: vardforbundet@ambea.se


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se