Undersköterskor till Villa Vikhem

Undersköterskor till Villa Vikhem

Nu söker vi på Villa Vikhem i Staffanstorp undersköterskor till korttidsboende samt särskilt boende. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Om Villa Vikhem
Villa Vikhem är ett boende i Vikhemsområdet i Staffanstorp. På enheten finns det tre plan med två avdelningar per plan. 40 platser med inriktning särskilt boende och 20 platser för korttid/växelvård. På Villa Vikhem har vi inriktning träning och djur. Vi har möjlighet för träning både inomhus och utomhus. De som bor på särskilt boende har möjlighet att flytta in med sitt djur. Vi samarbetar även med externa aktörer och lägger stor vikt vid att den som bor hos oss ska uppleva en meningsfull vardag som till exempel kan bestå av arrangerade aktiviteter eller en stund med sin kontaktperson.
  • Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg.Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende.
  • Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.
Som undersköterska är du oerhört viktig
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. I dina arbetsuppgifter ingår att läsa och skriva social dokumentation. Du är även med och lagar maten på plats med stöd av vårt koncept "Mat som hemma". Den som bor på Villa Vikhem får gärna delta i matlagningen. Som undersköterska arbetar du för att bidra till att de boende får en meningsfull vardag genom att initiera och genomföra aktiviteter.

"Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt." Jirapinya Muangsiri

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt har god datorvana och förståelse för olika system. Det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Safe doc.

Som person är du positiv, lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer. Vidare är du kreativ, tar ansvar och trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. I övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund. Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens

Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

"Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt." Raquel Castaneda

Det här får du hos oss:
  • Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi.
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
  • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
  • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
  • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse, vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 1/9 2022
Har du frågor? Kontakta gärna: Selma Sehic, selma.sehic@vardaga.se 076 00 23 795.
Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se