Arbetsterapeut till Vardagas nya verksamheter i Staffanstorp

Arbetsterapeut till Vardagas nya verksamheter i Staffanstorp

Villa Vikhem och Villa Roos Park är två nyöppnade äldreboenden och som medarbetare hos oss är du med och fortsätter den spännande utveckling som vi börjat. Villa Vikhem har en inriktning mot träning och flyttar man in här får man också ta med sitt husdjur. Villa Roos Park är ett renodlat demensboende som med hjälp av utbildningar och arbetssätt från Vardagas demensakademi ska leda oss till att redan under 2020 blir ett certifierat demensboende.

I rollen som arbetsterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda deras egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sina fysiska, kognitiva och sociala förmågor. Ofta innebär det att du gör bedömningar och anpassar vardagsmiljön. Du provar också ut och förskriver fysiska och kognitiva hjälpmedel.

Du ingår i det lokala teamet som består av sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, äldrepedagog och chefer. Tillsammans arbetar vi utifrån Vardagas värdegrund som bygger på respekt, ansvar, enkelhet och kunskap

Du får handleda dina kollegor i rehabiliterande insatser, förhållningssätt, förflyttningsteknik mm. Ofta har du även kontakt med de boendes närstående.

Du ingår också i företagets nätverk för legitimerad personal i Skåne

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och du får gärna ha några års erfarenhet av äldreomsorg. Du har god datorvana och erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning ( inleds med sex månaders provanställning ) på 100 %.

Vi har kollektivavtal, tjänstepension och tillhörande försäkringar. Företaget erbjuder friskvårdsbidrag och skobidrag samt tillgång till en förmånsportal med rabatter och andra förmåner

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 17 november 2019. Vi kommer att tillämpa ett löpande urval så dröj därför inte med din ansökan

Har du frågor? Kontakta gärna verksamhetschef Helen Frennemark Hållö, tel 0735-146717 eller helen.frennemarkhallo@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet.

Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Läs mer på vardaga.se