Lagerarbetare/truckförare sökes för heltidstjänst i Staffanstorp!

Lagerarbetare/truckförare sökes för heltidstjänst i Staffanstorp!

Vill du arbeta med orderplock på heltid i Staffanstorp? Har du truckkort? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu lagerarbetare till vårt kundföretag i Staffanstorp!

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock och hantera inleveranser av produkter. Det kan även förekomma en del inventeringar i arbetsuppgifterna. Du har ett roterande schema så att du får arbeta med varierade arbetsuppgifter. Arbetet kan även vara fysiskt krävande så det är viktigt att du trivs med det.

Du kommer arbeta måndag-fredag 8:00-16:30. Den kan eventuellt finnas chans till semester i sommar men det är begränsat så det är viktigt att du inte har något inplanerat innan tjänsten inleds.
Arbetet startar så fort vi har hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag!

Du kommer inleda din anställnings genom att vara konsult via StudentConsulting i 6 månader och därefter går du över till kundföretaget.

Kunden är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. De finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare på ca 40 platser i landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, ansvarfull och lättsam. Du kommer både arbeta i team och självständigt så det är bra att du trivs med det. Det är krav att du har truckkort A samt B. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare men inget krav. Det är även meriterande med körkort.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com