FALLSKYDDSMONTÖR DEPÅ SYD STAFFANSTORP

FALLSKYDDSMONTÖR DEPÅ SYD STAFFANSTORP

Vi söker dig som har viljan att lära och utvecklas inom ett viktigt område i en spännande och dynamisk bransch. Du är en trygg, händig och pålitlig person som inte rädd för höjder eller att hugga i. Du ska kunna axla den roll som våra kunder efterfrågar – att vara specialist på arbeten i fallriskmiljö.

SafetyRespect AB levererar fallskyddslösningar till byggarbetsplatser runt om i landet. Vi erbjuder även montage på plats och det är där vi behöver dig. Du kommer att arbeta i ett tvåmannalag hos våra kunder och montera våra produkter och lösningar. Arbetsmiljön är till största delen byggarbetsplatser inom regionen men resor och arbete i övriga landet förekommer.

Arbetet är delvis självständigt och innebär problemlösning på plats. I rollen som specialist ska du kunna hjälpa kunden med projektering inför nya beställningar, tilläggsbeställningar på plats m.m. Företaget erbjuder relevanta utbildningar, marknadsmässig lön efter erfarenhet, samt möjlighet att utvecklas inom ett ambitiöst företag under stark tillväxt.

Tidigare erfarenhet inom byggbranschen, som ställningsbygge, praktiskt arbete på tak eller liknande, är meriterande. Vilja, flexibilitet och ansvarstagande är dock egenskaper vi värdesätter mer än formella meriter. Tjänsten innebär även material och logistikhantering.

Kompetenskrav
  • God fysik
  • Engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • B-körkort
Anställning
  • Arbetstid: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
Ansök redan idag – vi arbetar löpande med ansökningarna

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till kim.hallgren@safetyrespect.se. Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför kvinnliga sökande.

Vid frågor, ring Skandinavienchef Kim Hallgren på telefon 070-679 55 95.
Mer info
Kontaktperson Kim Hallgren
Telefon 070-679 55 95
Område Staffanstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.safetyrespect.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

SafetyRespect är en fallskyddsspecialist som utvecklar, tillverkar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Drivkraften är att skydda liv på byggarbetsplatser. Som specialister inom fallskydd är vi tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Fallskyddsprodukterna tillverkas i huvudsak i egen modern fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. SafetyRespect är ett helsvenskt bolag med säte i Östersund. Läs mer om oss på safetyrespect.se