Maskinoperatör till S:T Eriks i Staffanstorp

Maskinoperatör till S:T Eriks i Staffanstorp

S:T Eriks förstärker nu sin produktion! Är du kvalitetsfokuserad och har förmågan att se helheten i en större produktion? Arbetet sker i deras produktion i Staffanstorp där samarbete och kvalitet är en viktig del. Vi söker dig som trivs med ett fysiskt jobb där du får ta stort eget ansvar för ditt arbete.


Om tjänsten
Som Maskinoperatör hos S:T Eriks kommer du att arbeta i hjärtat av produktionen. I arbetsuppgifterna ingår det att ställa in, köra, justera samt kontrollera maskinerna och produkten. Vidare är det stor vikt vid att kontrollera kvaliteten på den betong som tillverkas samt att säkerställa att kvaliteten upprätthålls. Det är en fördel om du har ett tekniskt intresse då rollen som Maskinoperatör till viss del innefattar felsökning och reparation av maskinerna.

S:T Eriks produktion är uppbyggd av två löpande band-system som går i skift. Därav är det viktigt att du som Maskinoperatör kan förstå och hantera hela ledet, från början till färdig produkt.

Rollen som Maskinoperatör kommer främst att innebära
  • Justering och körning av maskiner
  • Kontroll och säkerställning av kvalitet
  • Felsökning och reparation av maskiner
Tjänsten som Maskinoperatör är en heltidstjänst som är förlagd på vardagar och du blir anställd direkt hos ST Eriks. Du kommer att arbeta i 2-skift, måndag till fredag med start omgående, enligt överenskommelse.

Om dig
För rollen som Maskinoperatör söker vi dig som trivs med att ta ansvar och har erfarenhet av löpande band-produktion. Som person är du en van problemlösare som får saker gjorda och du tänker logiskt även om arbetsuppgiften innebär tidspress. Erfarenhet av sten eller betong är meriterande men inte ett krav och S:T Eriks ser gärna att du har ett genuint intresse för produkten.

Om S:T Eriks
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är d e Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har S:T Eriks bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att klicka på "Ansök" i annonsen. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia.Olander@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Operatör, Maskinoperatör, Industri, Produktion, Sten, Betong, Reparation, ST Eriks, Staffanstorp, Lund, Malmö, Adecco
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.