Industrielektriker till St:Eriks i Staffanstorp

Industrielektriker till St:Eriks i Staffanstorp

Om tjänsten
Som Industrielektriker kommer du att arbeta i en bred roll med underhåll, felsökning, reparation och förbättringar av utrustningen på S:t Eriks anläggning i Staffanstorp. Rollen som Industrielektriker är bred och varierande och ditt arbetsområde kommer att vara över hela anläggningen med underhåll, avhjälpande arbete på maskinerna vid driftstörningar, felsökning och installationer. Du arbetar under eget ansvar men i ett nära samarbete med övrig personal. Du kommer att ingå i underhållsteamet och rapportera till Underhållschefen. Rollen som Industrielektriker är på heltid och arbetstiden är förlagd måndag till fredag klockan 06-15.

I din roll som Industrielektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Dagligt arbete med att säkerställa driften på maskinerna
  • Långsiktigt arbete med utveckling och förebyggande underhåll med målet att minimera driftstopp och optimera produktionskvaliteten.
  • Dokumentering, felsökning och optimering
Tjänsten som Industrielektriker är ett konsultuppdrag med start omgående och som till en början kommer att pågå i 6 månader med goda chanser till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning som Elektriker, Industrielektriker eller en likvärdig utbildning. Det är en fördel om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området men inget krav. Har du tidigare arbetat inom processindustrin är det till din fördel. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete med PLC-system är det starkt meriterande.

Vidare ser vi att du är en ansvarstagande och noggrann person då du på daglig basis säkerställer att uppsatta regler och föreskrifter efterföljs. Du gillar att arbeta med problemlösning och ser ständiga förbättringar i det arbete du gör. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta i olika arbetsgrupper och förstår vikten av flexibilitet och att kunna prioritera. Hos S:t Eriks kommer du få möjlighet att ta egna initiativ och det finns många spännande utmaningar och utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning inom El
  • Problemlösningsförmåga
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om S:t Eriks
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrielektriker, Elektriker, Produktion, Industri, Process, St Eriks, Adecco, Staffanstorp, Elmontör
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.