Innesäljare/Teknisk Rådgivare

Innesäljare/Teknisk Rådgivare

Innesäljare - Teknisk Rådgivare sökes till S:t Eriks i Staffanstorp
Är du en teknikintresserad person som har lätt för att identifiera lösningar? Är du serviceinriktad och ser möjligheter med hjälp av din nyfikenhet? Trivs du dessutom med att arbeta i en miljö där samarbete värderas högt och möjlighet till att påverka finns? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Teknisk Rådgivare arbetar du tillsammans med säljorganisationen för att erbjuda specialistkunskap till S:t Eriks kunder. Du tar fram tillverkningsunderlag, anpassar standardkomponenter och bistår med teknisk support. Därutöver fungerar du som länken mellan kund och produktion och hjälper dem framåt med utgångspunkt i dina kompetenser. Du har en viktig roll i att säkerställa att kunden kan tillgodogöra sig den tekniska lösningen och du kan komma att ansvara för de mer tekniskt krävande kundprojekten.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 
  • Teknisk rådgivning till säljorganisationen och S:t Eriks kunder.
  • Supportera i specifika kundprojekt och bistå med specialistkunskap till kund och produktion.
  • Anpassning av standardkomponenter och skapa tillverkningsunderlag med hjälp av CAD
  • Identifiera förbättringsområden och driva förbättringsprocesser med kollegor.
  • Stötta säljorganisationen i diverse uppgifter, såsom leveransbevakningar, bokning av transporter och orderregistrering.
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Teknisk Rådgivare är du en teknikintresserad person med en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Du trivs i en supporterande roll och har en lösningsfokuserad inställning som tar dig framåt. Du räds inte att ta egna initiativ och har en förmåga att samarbeta samt kommunicera i flera led, då du har många kontaktytor internt såväl som externt. Därutöver är du en prestigelös och pedagogisk lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
 
  • Erfarenhet av CAD.
  • Eftergymnasial ingenjörsutbildning.
  • Erfarenhet från Trafik och järnväg eller byggsektorn är meriterande.
  • God samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Teknisk Rådgivare/Innesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos S:t Eriks på deras huvudkontor i Staffanstorp. Du ingår i företagets säljorganisation och arbetar nära dina kollegor där, samt med övriga kollegor runt om i landet. Arbetstiderna är främst 08.00-17.00 och förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738–617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.steriks.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (12 dagar kvar)