Ekonomiassistent sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Ekonomiassistent sökes till S:t Eriks i Staffanstorp

Ekonomiassistent sökes till S:t Eriks Shared Service Center i Staffanstorp

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och ett sinne för siffror, detaljer samt kvalitet? Trivs du med att arbeta strukturerat och noggrant? Vill du arbeta i en utvecklande miljö på ett spännande bolag? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Som Ekonomiassistent kommer du att arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du kommer avlasta ordinarie personal med varierande arbetsuppgifter och successivt ta över dessa som avser S:t Eriks och dess dotterbolag. Arbetsuppgifterna kan exempelvis innebära hantering av leverantörsfakturor, bokningar, avstämningar, kontroller, granskningar och förberedelser.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
  • Kund- och leverantörsreskontra, med huvudfokus på det sistnämnda.
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Delta i förberedande bokslutsarbete
  • Övriga administrativa uppgifter
Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas i rollen som Ekonomiassistent ser vi att du har ett gediget intresse för ekonomiområdet. Därtill har du en fallenhet för siffror samt ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Som person är du en initiativtagande lagspelare som har en förmåga att samarbeta i en föränderlig miljö samt att du uppskattar en god gemenskap internt. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, är kvalitetsmedveten och har en prestigelöshet som driver dig framåt.

Viktigt för tjänsten:
  • Minst två års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, betalningsförslag och löpande bokföring.
  • Utbildad gymnasieekonom eller motsvarande.
  • Van användare av affärssystem, med fördel Jeeves.
  • Meriterande med erfarenhet av moms, bokslutsarbete och avstämningar.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Om tjänsten

Tjänsten som Ekonomiassistent är en rekrytering med start omgående där du blir anställd direkt hos S:t Eriks i Staffanstorp. Du ingår i Shared Service Center på S:t Eriks kontor i Staffanstorp. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och förmåner ingår i tjänsten.

Övrigt

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SVERIGES STEN- OCH BETONGLEVERANTÖR SEDAN 1888

Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet - S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt - från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Tack vare att vi är stora kan vi vara lokala
S:t Eriks har rikstäckande närvaro med god lagerhållning och vi arbetar ständigt för att förbättra leveranssäkerheten och för att bli mer tillgängliga. Vi vill snabbt kunna komma till dig som kund för att ge råd, diskutera eller lösa problem. Tack vare att vi är stora har vi resurser att vara närvarande lokalt.

Branschens bästa helhetslösningar
Våra helhetslösningar gör det både enklare och mer kostnadseffektivt att välja oss som leverantör till olika typer av projekt. Med hjälp av till exempel smarta maskiner för läggning och lyft, kan vi bidra till både bättre arbetsmiljö och snabbare arbete. Våra processer är dess- utom miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

S:t Eriks AB, Industrivägen 4, 245 34 Staffanstorp