Redovisningsekonom till Söderberg & Haak

Redovisningsekonom till Söderberg & Haak

Vill du vara med på resan att tillsammans med ett nyetablerat team säkerställa kvalitativ leverans och samtidigt vara delaktig i arbetet med att utveckla, effektivisera och modernisera ekonomiavdelningen på Söderberg & Haaks huvudkontor? Tycker du om att från ett redovisningsperspektiv sköta allt från ax till limpa för ditt bolag men att göra det med ett team av trevliga kollegor runt dig? Då tror vi att du kommer att trivas i den här rollen!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Årsredovisning
 • Rapportering
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar och periodiseringar
 • Olika förändrings- och förbättringsarbeten
 • Avstämning interna mellanhavanden
Kvalifikationer

Vi ser att du har utbildning inom redovisning och minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerad redovisning. Du har erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer och är van vid att hantera moms- och skattefrågor. Du har även erfarenhet av rapportering till myndigheter, t.ex. moms, skatt och statistik.

Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen är du en god teamplayer, prestigelös, noggrann och självgående. Du uppskattar och är van vid ett modernt arbetssätt med digitala processer. Du är en person som vill vara med på en förändringsresa och ser det som en fördel att få vara med och påverka inte få allting serverat.

Vad erbjuder företaget dig?

Miljön på Söderberg & Haak kännetecknas av en vänlig och supporterande stämning. Det är korta beslutsvägar och rak kommunikation. Ekonomiavdelningens arbete är mycket uppskattat av verksamheten. Att man känner glädje och arbetslust på ekonomiavdelningen och har frihet under ansvar är centrala värden för CFO:n.

Placeringsort: Staffanstorp, Industrivägen 2
Om Söderberg & Haak Maskin AB

Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone, DALBO och Geringhoff.

Läs mer på https://sodhaak.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Söderberg & Haak med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd; 0707-64 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller kandidatansvarig Viktoria Asp; 0737-48 20 92, viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 2 mars.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)