Butikssäljare till vår elektronikavdelning på Nya Returhuset

Butikssäljare till vår elektronikavdelning på Nya Returhuset

Om tjänsten

Vi söker en serviceinriktad butikssäljare till Nya Returhuset med ett stort teknikintresse. Du ansvarar för att driva säljarbetet inom vår elektronikavdelning. Det rör sig om en mängd olika produkter som till exempel mobiltelefoner, datorer, TV, högtalare och annan konsumentelektronik. Eftersom vi arbetar med reparation av elektronik innebär arbetet försäljning av reparerad / återtillverkad hårdvara och nyinköpta tillbehör men även våra reparationstjänster. Elektronik är en av våra främsta produktkategorier och därmed ett väldigt viktigt affärsområde.

Som säljare fokuserar du på försäljningen elektronik men du är aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar när behov finns.

Du kommer att ha en viktig funktion i att starta upp vår nya butik såväl som driften av butiken när den är igång.

Vi söker dig som

Till denna tjänsten söker vi en säljare som är ansvarstagande, strukturerad och resultatinriktad. Du är självgående och har inga problem med att ta initiativ inom givna ramar. Du brinner för försäljning, service och du ser en potentiell kund i varje besökare.

Vi kräver att du har kunskap och erfarenhet av försäljning av mobiltelefoner, surfplattor och datorer i butik. Erfarenhet av service och reparation är meriterande.

Hos oss får du arbeta i en rolig och snabbt verksamhet med stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Du kommer att ingå i ett säljteam på där ni gemensamt arbetar mot butikens uppsatta mål.Eftersom Returhuset är mitt uppe i en förändringsprocess söker vi dig som är öppen för förändringar, flexibel och stresstålig. För oss är det viktigt att alla anställda har hög medvetenhet om hållbarhet samt har ett brinnande intresse i frågan.

Är du intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstid, inklusive helger.
Start: Omgående med sex månaders provanställning.

Placering: Staffanstorp

Lön: Enligt överenskommelse

Känner du att detta passar in på just dig så sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts redan innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Weise
Email Mejla Fredrik Weise
Område Staffanstorp
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.returhuset.se
Sista ansökningsdag 2 nov (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nya Returhuset

Nya Returhuset öppnades i maj 2018 och har en yta på 3300 kvm.Det är en unik butik med ett annorlunda koncept med fokus på hållbar konsumtion och återbruk. Våra kunder hittar ett brett sortiment av olika produkter, både nyinköpta och återbrukade varor. Det nyinköpta sortimentet är noga utvalt och producerat av hållbara material, med hög kvalitet av ansvarstagande leverantörer. Butiksavdelningar som ska finnas är kläder, leksaker, möbler, heminredning och fritid. I sortimentet som bygger på återbruk säljer vi produkter som är skadade eller osålda produkter från logistikbolag, E-handeln och försäkringsärenden. Därav ändras sortimentet i butiken ständigt. På Nya Returhuset vill vi bidra till att motverka slit- och slängsamhället, bland annat genom att arbeta mycket med beteendeförändring hos våra kunder och utbildning i hållbar konsumtion och konsumtionens miljöpåverkan.

En viktig del i Nya Returhuset är de olika reparationsverkstäderna i butiken där kunderna kan lämna in trasiga produkter för reparation/service. Vi kommer att ha fyra verkstäder i butiken, likt öppna kök som är populärt på restauranger idag., nämligen elektronikverkstad (främst reparation av datorer och mobiltelefoner), cykelverkstad, möbelsnickeri och skomakeri.

Företaget som driver Returhuset är Godsinlösen Nordic AB (GIAB). GIABs affärsidé är att omvandla avfall till en ekonomisk värdefull resurs.Affärsidén bygger på principerna inom en cirkulär ekonomi och det är GIAB som tar in produkterna från försäkrings-, logistik- och E-handelsbolagen, reparerar och sedan levererar till Returhuset. Returhuset är tillsammans med Blocket och Tradera GIABs försäljningskanaler. Hela anläggningen med huvudkontor är placerad i Staffanstorp. Läs mer om oss på vår hemsida www.godsinlosen.se