Plantagen Staffanstorp söker säljmedarbetare/kassapersonal till arbete varannan helg

Plantagen Staffanstorp söker säljmedarbetare/kassapersonal till arbete varannan helg

På Plantagen brinner vi för växter. Men framförallt brinner vi för försäljning och våra kunder. Varje dag levererar vi ett levande kundmöte som med inspiration, kunskap och verktyg tar våra kunder närmare naturens positiva kraft. Med över 130 butiker i olika format i Norge, Sverige och Finland är vi det ledande varumärket för växter i Norden och har som vision att vara Nordens härligaste växthus. Tillsammans med våra drygt 2400 engagerade medarbetare som delar våra värderingar om glädje, tydlighet och ägarskap erbjuder Plantagen ett unikt utbud av växter och växtlösningar för att främja ett växande liv!
På Plantagen ska våra kunder få ett kundbemötande och en köpupplevelse i världsklass. Som säljmedarbetare med fokus kassa hos oss kommer du att vara Plantagens ansikte utåt och ditt engagemang och positiva attityd är viktigt för att kunden ska känna sig välkommen hos oss.

Älskar du försäljning och kundservice? Har du en passion för växter? Då är det förmodligen just dig vi vill jobba med!

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss som säljmedarbetare med fokus kassa på helger.

Arbetsuppgifter
Som säljmedarbetare hos oss är huvudfokus att ge våra kunder en utmärkt köpupplevelse. Några exempel på vad det kan innebära:
  • Kassarbete; där du aktivt arbetar med att ge våra kunder ett riktigt bra avslut på sin köpupplevelse
  • Sälj-och kundvägledning
  • Vattning och skötsel av växter
  • Varupåfyllning
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter i butik
Tillsammans med dina härliga kollegor ansvarar ni för att det är ordning och reda i butiken, fullt redo att sälja och möta kunden.

Kvalifikationer
Du har känsla och stort intresse för kundservice och en förmåga att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter i en händelserik miljö. En tidigare erfarenhet från detaljhandel och/eller servicebranschen är meriterande. Även tidigare kassavana ses som ett stort plus.

Självklart har du också intresse, och gärna erfarenhet, inom Plantagens ämnesområde - växter.

Du behärskar svenska språket både muntligt och skriftlig.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen som säljmedarbetare hos oss är du utåtriktad och social och ditt glada humör sprider sig till både kunder och kollegor.

Eftersom vi på Plantagen älskar att göra goda affärer så utgår vi från att du är resultatorienterad och målmedveten och att du, precis som vi, drivs av försäljning.

Du förstår också vikten av god kundservice och du önskar alltid kunden välkommen med ett leende. Att möta nya människor är något du tycker är kul och du söker gärna upp kunden.

Vi erbjuder
Roliga och varierande arbetsuppgifter på Nordens största trädgårdskedja, med goda utvecklings- och karriärmöjligheter samt en trevlig arbetsplats med härliga kollegor.

Lön enligt kollektivavtal.

Tjänsten är placerad i vår butik i Staffanstorp, är 4 timmar i veckan fördelat på arbete varannan helg.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är 16 maj men vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte - skicka in din ansökan redan idag!

Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår portal, ej via e-post.

För att säkra en objektiv, kompetensbaserad och icke-diskriminerande process använder Plantagen arbetspsykologiska tester som du ombeds svara på efter att du har sökt jobb hos oss. Mer information och testlänkar skickas till den e-mail adress du anger i din ansökan.

För ett växande liv!
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Hemsida https://www.plantagen.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (3 dagar kvar)