Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vi söker dig som vill bli en del av Peab Byggservice. Som entreprenadingenjör med fokus på kalkyl kommer du få möjligheten att ingå i många spännande byggprojekt med varierande storlek och inriktning. Har du samtidigt ett affärstänk och en servicekänsla, då kan detta vara rollen för dig.

Som entreprenadingenjör på Peab Byggservice i Södra Skåne, är din roll otroligt viktig för att lyfta projekten till en ny nivå. Vi söker dig som vill ingå i vårt arbetslag vilket kännetecknas av bred praktisk kompetens, lång erfarenhet och god laganda.

På Peab Byggservice i Södra Skåne arbetar vi med både större och mindre ombyggnadsprojekt - ROT. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och vi arbetar även med verksamhet av löpande karaktär, exempelvis underhålls- och reparationsarbeten. Som entreprenadingenjör hos oss är du med i hela processen, det vill säga från marknad till avlutat projekt.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjörer har du ett nära samarbete med platschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i både mindre och större skala, du tar fram kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du gör inköp, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar platschefen i våra projekt, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service.

Tjänsten är placerad i Staffanstorp eller Ystad.

Vem är du?

Du har högskoleexamen inom relevant område och minst 3 års erfarenhet i liknade tjänst eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom projektekonomi, projektjuridik, produktion samt är van att uttrycka dig väl på svenska, i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du arbetar självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt.

B-Körkort är ett krav och tillgång till bil önskvärt.

Ansökan

Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Erik Strandberg på 072 5333280 eller erik.strandberg@peab.se.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.