Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vill du vara med och utveckla Peab Byggservice i södra Skåne? Trivs du med att arbeta i en varierande roll med mycket ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig!

På Peab Byggservice i Södra Skåne arbetar vi med större och mindre ombyggnadsprojekt - ROT. Vi utför oftast arbeten med kvarboende hyresgäster samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå.

Vi erbjuder

Hos oss ger vi dig de bästa förutsättningarna med en stor koncern i botten samt supertrevliga arbetskamrater där du får ett gott skratt varje dag.

Tillsammans är vi svårslagna när det kommer till specialistkunskap och erfarenhet och det kombinerat med en stark värdegrund leder oss vidare i vårt arbete att bli den bästa arbetsplatsen.
Vi vill att du ska ha roligt och utvecklas på jobbet, ha balans i livet och tid för familjen. Därför kan vi på Peab erbjuda dig ett stort utbud av förmåner.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjörer har du ett nära samarbete med Platschefen och du är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du ansvarar för projektering i både mindre och större skala, du tar fram kalkyler och projektplaner för anbud och ansvarar för dessa. Du gör inköp, ansvarar för dokumentation och uppföljning samt driver på och stöttar Platschefen i våra projekt, såväl tekniskt som ekonomiskt.

Våra entreprenadingenjörer är delaktiga i hela projektet och har kontakt med våra kunder, samarbetspartners och de som arbetar i vår produktion. Vi månar om våra relationer och ser att du har en hög känsla för att ge support och service.

Du rapporterar till vår bitr. Arbetschef och tjänsten är placerad i Staffanstorp.

Vem är du?

Du har högskoleutbildning inom relevant område och minst 5 års erfarenhet i liknade tjänst eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har mycket goda kunskaper inom projektekonomi, projektjuridik samt är van att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du arbetar självständigt med flera olika projekt samtidigt. Detta ställer krav på din förmåga att arbeta strukturerat och målinriktat och att du kan prioritera och hålla tidsramar. Tjänsten kräver även att du är bra på att samarbeta och inser värdet av goda relationer både externt och internt.

Körkort är ett krav.

Ansökan

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök genom att klicka på "sök tjänsten". Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Har du frågor om tjänsten kontakta Ulrika Gruffman: ulrika@gruffman.nu alternativt 073-3434189.
Besök gärna vår hemsida: www.peab.se för mer information om oss.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektingenjör, projektekonomi, projektjuridik
Mer info
Kontaktperson Ulrika Gruffman
Telefon 0733-434189
Område Staffanstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.