Montör till entreprenadmaskiner

Montör till entreprenadmaskiner

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en duktig mekanisk montör till entreprenadmaskiner. Du kommer arbeta med att kundanpassa maskiner vilket innebär att du behöver erfarenhet från mekanik, elektronik samt pneumatik. Arbetet är varierande och du kommer arbeta i en modern verkstad med kunniga kollegor.

Utbildning
Fordon eller verkstadsteknisk utbildning.

Erfarenhet
Tjänsten kräver minst ett års erfarenhet från liknande arbete.

Personliga kvalifikationer
Vi vill att du brinner för tekniker och vill utvecklas vidare inom yrket.

Lön och anställningsvillkor
Enlit gällande kollektivavtal.

Ansökan
Vi kommer kalla löpande till intervju och vill gärna att du söker snarast.

Startdatum
Beroende på när rätt person kan börja.

Uppdragslängd
Uppdraget kommer börja med en inhyrning för att kunden sedan ska anställa dig direkt.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.