Lagerarbetare sökes till internationellt logistikföretag i Staffanstorp

Lagerarbetare sökes till internationellt logistikföretag i Staffanstorp

Om kunden
Vår kund är ett globalt transport- och logistikföretag. Med över 82 000 anställda på mer än 1300 platser i över 100 länder är bolaget en av världens ledande logistiktjänstleverantörer. Du erbjuds ett ansvarsfullt jobb i en stadigt växande bransch med möjlighet att utvecklas såväl personligen som professionellt.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som lagerarbetare/truckförare hos kunden arbetar du med in- och utleveranser av verksamhetens produkter, packning samt plock med scanner och truck. Du kommer att vara del utav ett stort och engagerat team.

Du blir anställd av oss på Palm & Partners men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Tjänsten inleds med ca. tio dagars upplärning.

Arbetet är i skift, vardagar - dagskift mellan 06:00-14:06 och kvällsskift mellan 13:54-22:00.

Utbildning
Truckutbildning enl. LTP-10 med behörighet till minst B4.

Erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst 1 års erfarenhet av lagerarbete med truckkörning. Du behöver vara van vid att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta produktivitetsmål. Därutöver ser vi att du arbetat med orderplock och packning.

Personliga kvalifikationer
Som person är du noggrann, flexibel och har hög arbetsmoral. Du är stresstålig och gillar att ta initiativ. Du bör ha intresse för att arbeta fysiskt och i team, men samtidigt klara av att jobba självständigt. I övrigt är du utåtriktad och kommunikativ. För att trivas i vår bemanning är flexibilitet ett måste, detta då du blir anställd som ambulerande konsult. Det är därmed en stor fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatumet. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt! Ansökan via e-post behandlas ej.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Heltid: 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.