CE-chaufförer sökes till uppdrag i sommar

CE-chaufförer sökes till uppdrag i sommar

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi ett antal CE-chaufförer för uppdrag på heltid under sommaren. Arbetstiderna är vanligtvis från 06:00-15:00. Dessa arbetstider kan dock variera med enstaka timmes differens i start- och sluttid. Turerna är huvudsakligen till och från Göteborg med Staffanstorp som utgångspunkt. I samråd med kunden kan arbetsveckan struktureras antingen till 8 x 5 timmars vecka, eller 8 x 10 timmars vecka.

Det finns även möjlighet att jobba med fjärrtrafik. Regionerna för fjärrtrafiken är Örebro, Östergötland och Mälardalen. Verksamheten startar 15:00 om dagarna. Turerna i fråga tar 10 timmar upp och 12 timmar ner med övernattning. Lokal kännedom kring dessa regioner är meriterande.

Utbildning
YKB-utbildning är ett krav för tjänsten.

Erfarenhet
Det är meriterande om man har erfarenhet av frukt och grönt, tempererat och släpvana. Det är även meriterande om du kan balka gods två plan

Personliga kvalifikationer
Du som söker bör ha en vana av liknande arbetsuppgifter och vara en skötsam och ordningsam person.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Startdatum
Omgående
Mer info
Kontaktperson Petter Göransson
Telefon 0736786105
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.