Serviceinriktade personer till vår personalpool i Malmöområdet

Serviceinriktade personer till vår personalpool i Malmöområdet

Är det du som ser den där äldre damen med rullator i mataffären när hon försöker sträcka sig efter paketet kaffe som står lite för långt in på hyllan? Är det du som kliver fram och plockar ner paketet åt henne, som att det är det mest självklara att göra?

Har du jobbat inom restaurang, reception eller sitter du i kassan i den lokala matbutiken och är van vid att leverera högklassig service dagligen? Känner du dig sugen att andas ny luft och testa dina kunskaper i en annan miljö, som dessutom bjuder in till en framtid inom industri och lager samt logistik? Är du en nyfiken person och vill skaffa en bred kunskap inom flera områden?

Om så är fallet, vill vi träffa dig!

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha högt uppsatta mål? Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom är väldigt mångsidigt? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu är vi i behov av flertalet personer som med sin prestigelöshet kan leverera ett arbete i världsklass. Detta må låta klyschigt; men hos oss kommer den ena dagen inte vara den andra lik.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du tar ansvar för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Vidare utför du ditt arbete på ett professionellt sätt. Sist men inte minst är du bekväm med att ta initiativ och fatta egna beslut.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som konsult till personalpool eller liknande roll.
Du får mer än gärna ha körkort och bil, för att på ett enkelt sätt kunna ta dig mellan de arbetsplatser som kommer vara aktuella. Har du dessutom truckkort med erfarenhet och/eller traverskort kliver du ytterligare ett steg upp på listan.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.