Chaufförer, sommarjobb

Chaufförer, sommarjobb

Vi söker nu ett flertal lastbilschaufförer!

Som lastbilschaufför är ditt ansvar är att köra tempererat gods i Skåne och Hallands län. Du arbetar enligt schema fyra till fem dagar i veckan där även kvällskörningar kan komma att ingå. Vi söker dig som kan jobba tre månader under sommaren (vecka 25-38). Transporterna utgår från Staffanstorp och Helsingborg. Efter sommaren finns möjlighet för fortsatt arbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som har C- körkort samt CE-körkort, du har även truckkort samt yrkeskompetensbevis/YKB. Vi tror att du har någon tidigare erfarenhet som lastbilschaufför, har du dessutom erfarenhet från kyl- och frystransporter är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad, punktlig och ansvarsfull. Du är noggrann i ditt arbete och klarar av att ge god service även i en stressig miljö.

Om oss
Vi är ett ungt företag som värnar om vår personal. Vi har moderna lastbilar och vi ligger långt fram vad gäller både miljö- och trafiksäkerhetspolicy.

Har du frågor om tjänsten?
Mejla då till vår VD Johan Hjerpe johan@bnltransport.se
(OBS! Ansökan tas inte emot via e-post utan görs via "Sök detta jobb-knappen").

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 9 april 2019.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BNL Transport är ett åkeri som utför kyl/frys/värme transporter. Vi kör såväl lokalt som till andra platser i Sverige. Verksamheten startades 1982 av Bengt Nilsson och fyra år senare ombildades företaget till aktiebolag. Företaget har varierat i storlek genom åren och drivs idag av Johan Hjerpe . Vi är 45 st anställda i verksamheten och har även extrapersonal som hjälper till vid behov. Vi följer de arbetstidslagar som finns och har som mål att alltid leverera godset enligt utsatt tid.